Hrana u čaši – prepoznatljiv je trend prehrane u dinamičnoj svakodnevici. Obično se pod tim misli na smoothie, obrok za koji vam je potreban blender, poznavanje osnova nutrcionizma, malo mašte, omiljeno voće, povrće, orašasti plodovi i poneki dodatak prehrani koji će svemu tome dati pridjevak superfood. No, možeto biti i posve jednostavno, a ipak super. Voće u punini svoje moći može biti “zatočeno” u staklenkama i u njemu možemo uživati tijekom cijele godine. Nije to tajna, ali nas raduje kada nam fino ekološko voće kao kašasti sok bez dodatka konzervansa, stabilizatora ili drugih umjetnih dodataka mogu ponuditi domaći proizvođači. Zeleni četvrtak na glavnoj osječkoj tržnici 11. će kolovoza predstaviti nove ekološke kašaste sokove od marelice, kruške i jabuke. Osim što možemo reći da bi ti sokovi mogli biti označeni kao premium kvaliteta, pouzdano znamo da je to i tzv. limited edition, pa je i kušanje ovih sokova povlašten ugođaj.